natuurbegraafplaats Utrecht Esbeek Lage Mierde Brabant gitaar groene uitvaartlocatie

Contact

U kunt mij op elke dag van de week bellen tussen 9:00 en 22:00 uur. Bij geen gehoor, stuur a.u.b. een sms/app of e-mail met de datum en plaats van de uitvaart: ik neem zo snel als ik kan contact met u op.

Liseth Horsten
Cotton Rose

T: 06 1071 4328


"Het was een bijzondere avond waar jouw optreden naadloos aansloot bij de rituelen en de woorden. Het paste allemaal, zo werd het een mooi geheel en dat voelden de mensen. Ik kreeg veel complimenten voor jouw zang en muziek." (Eclips Uitvaart, herdenkingsdienst)


Mobirise akoestisch duo ceremonie muziek live uitvaartmuziek gitaar zangeres

Tarieven

Voor een ceremonie vraag ik 345,- Euro (incl.) als basisprijs, d.w.z. de liedjes tijdens de ceremonie plus de eventuele (instrumentale en/of gezongen) livemuziek vooraf, tijdens de inloop van de gasten (tot ca. een halfuur).

U betaalt een (bescheiden) meerprijs voor een verzoeknummer, voor reiskosten, voor een duo bezetting, of voor livemuziek tijdens andere gelegenheden waar een langere setlijst gespeeld wordt. U krijgt van mij een duidelijke prijsopgave op maat, zonder verrassingen achteraf.

Cotton Rose Uitvaartmuziek (sinds 2009) is een project van muzikant en muziekdocent Liseth Horsten te Tilburg, Brabant. Boekingen door heel Nederland - m.n. werkzaam in Midden- en Zuid-Nederland - en Vlaanderen.
KvK: 17253482
Opleiding: o.a. Rockacademie Tilburg (HBO - Bachelor of Music), 1999 - 2004.

Liseth's persoonlijke website, over haar eigen singer-songwriter muziek en muzieklessen in zang, ukulele, gitaar en songwriting vind u hier:
www.lisethhorsten.nl

Uitvaart links

  Inspiratie over uitvaart en rouwverwerking: (boeken)tips, trends, blogs, quotes, gedichten en meer.
  Remember-Me Inspiratie

  Bijzonder... Asverstrooing op het Markermeer of IJsselmeer

  i-Finish helpt nabestaanden om digitale abonnementen (bijv. facebook) eenvoudig op te kunnen zeggen na een overlijden.

  Over de dekking van live muziek door uw uitvaartverzekering  Cotton Rose is o.a. ook te vinden op deze website met verschillende bijzondere dienstverleners in de uitvaartbranche.

  Heeft u een bijzondere/creatieve/groene uitvaartdienst en wilt u een link met mij uitwisselen? Vraag gerust naar de voorwaarden. 

© Copyright 2021 Liseth Horsten, Cotton Rose Uitvaartzangeres

(Achtergrond)foto buiten met schapen: door Diana Kors, uitvaartfotograaf, tijdens een herdenkingsceremonie bij Natuurbegraafplaats De Utrecht, te Esbeek, Brabant. (Achtergrond)foto kerkelijke ceremonie: Onbekend. Overige foto's: Liseth Horsten, Diane Cotteleer, Floor Stoop, Onbekend.

Cotton Rose Uitvaartmuziek is een initiatief van zangeres-gitariste en muziekdocent Liseth Horsten te Tilburg, Noord-Brabant. Solo zangeres of akoestisch duo. Repertoire: pop, country en folk, easy-listening en evergreens, kerkmuziek en gospel. Sfeervolle akoestische/unplugged live muziek tijdens begrafenis, crematie of condoleance. In kerk of uitvaartcentrum, of andere uitvaartlocaties.

Created with Mobirise website template