zangeres uitvaart kerk ceremonie akoestisch gitaar

Werkwijze

U kunt mij elke dag tussen 10:00 en 22:00 uur bellen (en altijd mailen).
Een uitvaart is altijd kort dag en u moet van alles regelen. Een persoonlijke kennismaking schiet er vaak bij in, maar wilt u mij toch graag vooraf ontmoeten en live horen spelen? Dan kunnen we een afspraak maken voor een videogesprek, bijvoorbeeld met Skype.

Gaat u met mij in zee? Dan overleggen we telefonisch en per e-mail alle praktische afspraken omtrent het draaiboek, liedjeskeuze, etc.

Lees hieronder de overige informatie


"Zo prachtig klein maakte het zo groots!!! Heel erg bedankt namens onze hele familie. Ik hoop dat je nog veel mensen blij kan maken met je prachtige stem en je bescheiden verschijning." (P)


Overige informatie

  Microfoon nodig?
  In een klein gezelschap (binnen of buiten), of in een kleine kapel, is versterking niet persé nodig. In een grote zaal of kerk maak ik graag gebruik van de aanwezige microfoon: één microfoon op standaard is voldoende, de zaalversterking en de akoestiek van de ruimte doen de rest (zoals op de foto hierboven, dit was tijdens een kerkelijke ceremonie).

  Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig (+- 45 minuten) om mijn spullen klaar te zetten en het draaiboek nog even door te nemen met de voorganger of uitvaartleider. 

  Achtergrondmuziek tijdens inloop
  Eventueel kan ik voorafgaand aan de ceremonie instrumentale en/of gezongen muziek spelen, tijdens het binnenlopen van de gasten (dit zit bij de prijs inbegrepen).

  Duo bezetting
  Ik kan op verzoek een tweede muzikante meenemen voor een tweede zangstem, lichte percussie en indien gewenst instrumentale muziek op alt/sopraan blokfluit (klassiek of licht). Dat laatste is, behalve in een kerk of kapel, ook erg mooi bij een ceremonie buiten!

  Verzoeknummer
  Een verzoeknummer behoort ook tot de mogelijkheden, als jullie favoriete liedje niet in de repertoirelijst staat. Hierover vind u meer informatie op de repertoire pagina.

  Wilt u ook graag zélf een lied zingen?

  Dan kan ik u eventueel op gitaar of ukulele begeleiden. Ook hierover leest u meer op de repertoire pagina.

  Info vooraf
  Vaak komt een overlijden niet helemaal onverwacht. Of misschien bent u aan het nadenken over de invulling van uw eígen uitvaart. Wilt u op voorhand alvast meer informatie, ook dán kunt u contact met mij opnemen.

  Andere mogelijkheden
  Naast muziek tijdens de uitvaart, kan ik ook achtergrondmuziek verzorgen tijdens de koffietafel of borrel. Of kan ik lezingen, presentaties, lichtjesavonden, open dagen of studiedagen, etc., muzikaal omlijsten. Solo of in duo bezetting. Unplugged of licht versterkt.

  Heeft u een andere vraag die hier niet bij staat?
  Neem gerust contact op!

  Liseth Horsten
  Cotton Rose

© Copyright 2021 Liseth Horsten, Cotton Rose Uitvaartzangeres

(Achtergrond)foto buiten met schapen: door Diana Kors, uitvaartfotograaf, tijdens een herdenkingsceremonie bij Natuurbegraafplaats De Utrecht, te Esbeek, Brabant. (Achtergrond)foto kerkelijke ceremonie: Onbekend. Overige foto's: Liseth Horsten, Diane Cotteleer, Floor Stoop, Onbekend.

Cotton Rose Uitvaartmuziek is een initiatief van zangeres-gitariste en muziekdocent Liseth Horsten te Tilburg, Noord-Brabant. Solo zangeres of akoestisch duo. Repertoire: pop, country en folk, easy-listening en evergreens, kerkmuziek en gospel. Sfeervolle akoestische/unplugged live muziek tijdens begrafenis, crematie of condoleance. In kerk of uitvaartcentrum, of andere uitvaartlocaties.

web page was designed with Mobirise web template